Results 1 to 19 of 19

Thread: Counter-Strike: Classic Offensive

  1. #1
    Nimble Knuckle
    Country
    This is MAMAC's Country Flag

    MAMAC's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Space
    Age
    29
    Posts
    490

    Post Counter-Strike: Classic Offensive

    Hello here i will show you tutorial how to play CS:CO on CS:GO Warzone


    First go HERE and download latest release (there are regular updated so u might wanna to check this link later for new updates).

    You need to have CS:GO Warzone installed and runable.

    when u download latest CS:CO release, open zip file and folder csso extract in CS:GO warzone installation folder.

    CLICK TO SEE IMAGE



    Now go to rev.ini and change ProcName line


    you only need to change 1 letter -game csgo to csgo.exe -game csco, Save rev.ini and run CS:GO launcher and enjoy.

    To return to csgo just change -game csco to -game csgo in rev ini and save it.


    If u want to host server for cs:co you have in zip file HostMe.txt and game work with CS:GO no steam server crack. So u can run no steam cs:co server

    ★OaO★ ▐ Classic Offensive IP 176.57.188.11:28019

    Warzone CS:CO Game image preview






    Video trailer


    Attached Images Attached Images
    Last edited by MAMAC; 14.01.2017 | 00:14:58 at 00:14:58.

  2. #2
    Addict
    Country
    This is NoName's Country Flag

    NoName's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Egypt
    Posts
    177
    Unable to execute command csco.exe.

    Help.

  3. #3
    Nimble Knuckle
    Country
    This is MAMAC's Country Flag

    MAMAC's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Space
    Age
    29
    Posts
    490
    Hello, probaby u miss to copy folder in csgo root installation folder

  4. #4
    Addict
    Country
    This is NoName's Country Flag

    NoName's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Egypt
    Posts
    177
    I am not sure if I missed something, I also checked 3 times if there was something missing in csco [According to the Winrar file [v1.1d]].

    Anyhow, I screenshotted both of csco folder and the "CSGO Warzone Folder".

    csco:
    http://www8.0zz0.com/2017/01/19/22/407043980.png

    CSGO Warzone Folder:
    http://www8.0zz0.com/2017/01/19/22/755483444.png

  5. #5
    Nimble Knuckle
    Country
    This is MAMAC's Country Flag

    MAMAC's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Space
    Age
    29
    Posts
    490
    ss rev.ini file

  6. #6
    Addict
    Country
    This is NoName's Country Flag

    NoName's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Egypt
    Posts
    177
    Here it is:

    Thats when the file is in its normal state, but when I try to load the CSCO, I just change the "g" of csgo to "c" just as you say.
    http://www3.0zz0.com/2017/01/20/01/859861103.png

  7. #7
    Newbie
    Country
    This is franskill's Country Flag

    franskill's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    1
    i cant play why? everyone can teach me or give me some guide how to play?

  8. #8
    Nimble Knuckle
    Country
    This is MAMAC's Country Flag

    MAMAC's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Space
    Age
    29
    Posts
    490
    Quote Originally Posted by NoName View Post
    Here it is:

    Thats when the file is in its normal state, but when I try to load the CSCO, I just change the "g" of csgo to "c" just as you say.
    http://www3.0zz0.com/2017/01/20/01/859861103.png
    try to remove tick and threads, also use notepad++ for editing

  9. #9
    Newbie
    Country
    This is GMBLL's Country Flag

    GMBLL's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by NoName View Post
    Unable to execute command csco.exe.

    Help.
    I'm having the same problem...
    Last edited by GMBLL; 22.01.2017 | 22:19:19 at 22:19:19.

  10. #10
    Addict
    Country
    This is NoName's Country Flag

    NoName's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Egypt
    Posts
    177
    Quote Originally Posted by MAMAC View Post
    try to remove tick and threads, also use notepad++ for editing
    Thanks. It worked.

  11. #11
    Newbie
    Country
    This is kurnia's Country Flag

    kurnia's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    1
    Please show the image the Procname! please

  12. #12
    Newbie
    Country
    This is rookie152's Country Flag

    rookie152's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    1

    Unhappy

    Yo its not working with me please help i tried everything bruh

  13. #13
    Newbie
    Country
    This is Archo126's Country Flag

    Archo126's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    3
    not working please help

  14. #14
    Newbie
    Country
    This is L4RS3N's Country Flag

    L4RS3N's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by NoName View Post
    Unable to execute command csco.exe.

    Help.
    I have same problem can you help me?

  15. #15

    Talking

    Hi guys this method it works for me:
    I changed procline name like this: csgo.exe -game csco -steam -novid -high +cl_forcepreload 1 -nod3d9ex1:
    I hope this method was usefull

  16. #16
    Quote Originally Posted by Catalin9876 View Post
    Hi guys this method it works for me:
    I changed procline name like this: csgo.exe -game csco -steam -novid -high +cl_forcepreload 1 -nod3d9ex1:
    I hope this method was usefull
    Nice work...It worked for me but when I start the game the player model hands do not appear and there are some black boxes around with "error" message written in red on them.
    Last edited by masskentingo; 15.02.2017 | 14:15:12 at 14:15:12.

  17. #17
    Quote Originally Posted by NoName View Post
    Thanks. It worked.
    Just asking .....the screen shots for your game folder do not look the same as of what I have after I installed warzone edition. Could you please tell us the steps of your installation including the rar file "fixed dll" that you have?

  18. #18
    Newbie
    Country
    This is started cs's Country Flag

    started cs's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    2
    u will need to add a command in rev.ini

    that is -game csco

  19. #19
    Newbie
    Country
    This is started cs's Country Flag

    started cs's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    2
    you will need to add a command in rev

    that is

    -game csco

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Download Counter Strike - Source [Non Steam]
    By MAMAC in forum Downloads
    Replies: 0
    Last Post: 05.03.2017 | 15:47:10, 15:47:10
  2. Replies: 0
    Last Post: 03.12.2016 | 16:53:15, 16:53:15
  3. Counter Strike 1.6 Half Life 1 Problems
    By fdd2blk in forum Game Problems
    Replies: 6
    Last Post: 04.09.2016 | 04:39:10, 04:39:10
  4. Replies: 1
    Last Post: 14.09.2015 | 20:56:10, 20:56:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •